Nieuws
Wethouder figureert op kieslijsten

Wethouder Jan-Willem Rouwendal (ChristenUnie-SGP) staat negende op de SGP-lijst voor de aanstaande verkiezingen voor Provinciale Staten. Daarnaast prijkt hij ook op de lijst van ChristenUnie-SGP voor de waterschapsverkiezing Delfland. Hier bezet hij een achtste stek.

De wethouder is niet de enige lokale politicus die bij de komende verkiezingen meedingt naar de gunst van de kiezer. Marie-Christine van de Gronde, gemeenteraadslid voor GroenLinks, staat op een 25ste plek voor haar partij bij de Provinciale Statenverkiezing en op een 21ste plek bij de partij Water Natuurlijk als het om de waterschapsverkiezing Delfland gaat.

Bij de verkiezing voor Provinciale Staten siert Hans-Peter Klazenga (GBLV-gemeenteraadslid)  de lijst van Lokale Partijen Zuid-Holland (LPZH). Hij bezet daar de twaalfde plaats. Bij de waterschapsverkiezing Delfland komen we Frank Wilschut (gemeenteraadslid ChristenUnie-SGP) op de lijst van ChristenUnie-SGP tegen: plaats 18.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter