Nieuws
Nieuw plan Julianabaan in de maak

De gemeente en de winkeleigenaren in winkelcentrum Julianabaan Voorburg werken aan een plan om het winkelcentrum op te knappen. Daarin is er aandacht voor de inrichting van de omgeving, de winkels zelf, de parkeergarage aan de Frans Mortelmansstraat, de herinrichting van de plek waar nu de bibliotheek zit als die eventueel vertrekt, en de routes voor fietsen en auto’s door het winkelcentrum.

Speciale aandacht krijgen de ingangen tot het winkelcentrum vanaf de kant van de Spinozalaan. Die worden nu als donker en onguur gezien. Een Ondernemersfonds komt er niet. Dat willen de ondernemers in het winkelcentrum niet. Menigeen van hen heeft al een contract waarin een afdracht staat voor promotionele acties en men wil niet nog meer gaan betalen.

Enkele jaren geleden was Metterwoon vastgoed, de grootste winkeleigenaar in Julianabaan, al met een plan voor het opknappen van het winkelcentrum bezig. Daarover kon men het echter niet eens worden met de andere eigenaren en de gemeente. Dat plan was toen onder meer gebaseerd op een enquête onder bezoekers. Die gaven toen onder andere aan het winkelcentrum wat ‘ouderwets’ te vinden. Het is in de jaren vijftig gebouwd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter