Op 20 maart kunnen we gaan kiezen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. In de gemeente zijn de nodige zuilen verschenen met daarop de posters van de deelnemende partijen. Aan de ene kant staan alle plakkaten voor de verkiezing van Provinciale Staten, op de andere die van de Waterschappen. Maar wie bepaalt nu welke kant de voorkant is? Met andere woorden: hoe wordt uitgemaakt welke zijde meer aandacht van de passerende inwoner verdient? Zit jaar een systeem achter of wordt het overgelaten aan degenen die de zuil neer zetten? Desgevraagd laat een woordvoerster van B&W weten: ,,Beide verkiezingen zijn belangrijk en daarom zijn de borden in principe van beide kanten leesbaar. In de praktijk is dat soms lastig, op enkele plaatsen is het zicht aan de ene kant wat minder dan aan de andere kant. De mindere plaatsen worden over beide verkiezingen verdeeld.’’

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter