Nieuws
HTM past dienstregeling aan voor CPC-loop

De HTM past de dienstregeling aan in verband met de CPC-loop. Zondag 10 maart lopen duizenden hardlopers de CPC-loop over diverse afstanden tot een halve marathon. Hiervoor zijn er omleidingen vanaf het begin van de dag tot ongeveer 19 uur. De meeste omleidingen duren minder lang, dat heeft te maken met de doorkomst van de hardlopers op de verschillende looproutes. Er zijn omleidingen voor de tramlijnen 1, 3, 9 en 12 en voor de buslijnen 20, 21, 22, 23, 24 en 28.

Daarnaast hebben tramlijn 1, 9, 11 en 16 oponthoud wanneer de hardlopers voorbij komen. Deze lijnen worden wanneer mogelijk op diverse plekken op de route doorgelaten. HTM zet bus 69 in tussen Centraal Station en Scheveningen Noord. Bus 69 stopt maar 1 keer bij de tijdelijke halte Kurhaus op de Zwolsestraat dichtbij de Gevers Deynootweg. Vooral de omgeving Statenkwartier, Duindorp en de Vogelwijk zijn tussen 10 en 17 uur slecht bereikbaar. Ook het herstellen van de dienstregeling na het vrijgeven van de route kost mogelijk veel tijd. Houd daarom rekening met extra veel reistijd.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter