Nieuws
Nieuwe villa’s in Park Vronesteyn

Schouten bouw gaat drie nieuwe villa’s bouwen in Park Vronesteyn Voorburg. Ze komen op de plek waar nu nog het al jaren leegstaande school- en zorggebouw de Zonnehof van Ipse de Bruggen staat (park Vronesteyn 12b). Een vierde villa wil Schouten realiseren door de voormalige orangerie van buitenplaats Eemwijk (Park Vronesteyn 12) op te knappen en om te vormen tot atelierwoning. De bouwer wil de vier woningen in een eigen omsloten hof samenbrengen. Het school- en zorggebouw alsmede de orangerie waren eigendom van GMB Vastgoed uit Wassenaar. Dat bedrijf, eigendom van Godfried Brenninkmeijer, had dezelfde plannen als Schouten. Daar was ook al een omgevingsvergunning voor bij de gemeente aangevraagd. GMB Vastgoed heeft het project echter overgedaan aan Schouten bouw.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter