Activiteiten
Verhalenhuis over eenzaamheid

‘Eenzaamheid. Van wij en zij naar ons’. Onder dit motto organiseert de Stadscoalitie in samenwerking met de gemeente, MBO Rijnland en het Platform economie-onderwijs-arbeidsmarkt op woensdag 13 maart een bijeenkomst in het Veur Theater, Damlaan Leidschendam. De bijeenkomst, die Verhalenhuis gedoopt is, bestaat uit sprekers, discussie, film, muziek, eten (lunch) en drinken (koffie). Het uiteindelijke doel is samen werken. Eén van de sprekers is wethouder Jan-Willem Rouwendal. De bijeenkomst is gratis. Inloop 09.30 uur, formele start 10.15 uur. Rond 13.30 zal het geheel afgelopen zijn. De Stadscoalitie richt zich erop mensen – nieuwe en gevestigde bewoners – en verschillende partijen die elkaar normaliter niet ontmoeten, met elkaar in verbinding te brengen. Zo moeten samenwerking en economische activiteiten ontstaan. U kunt zich aanmelden via stadscoalitie@gmail.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter