De jaarlijkse Jantje Beton Collecte is begonnen; een collecte voor en door het jeugdwerk in de buurt. In Leidschendam lopen de volgende vereniging(en) voor de Jantje Beton Collecte: Scouting Satoko Kitahara, Handbalvereniging EHC, tafeltennis vereniging VVV, volleybal GHC.  De helft van de collecteopbrengst is bestemd voor deze collecterende jeugdorganisatie(s). De andere helft van de opbrengst gebruikt Jantje Beton voor speelprojecten in heel Nederland.

De Jantje Beton Collecte is zo opgezet dat de collecterende jeugdorganisaties zelf de helft van de opbrengst mogen besteden. Het geld mag naar eigen inzicht worden besteed aan activiteiten of spelmaterialen waar normaal gesproken geen geld voor is. Bijvoorbeeld aan het organiseren van een vakantiekamp of het aanschaffen van een nieuw speeltoestel. Zo kunnen de verenigingen mede dankzij de collecteopbrengst een zinvolle vrijetijdsbesteding voor de jongeren en kinderen uit uw buurt organiseren. Heeft u de collectant gemist, ga alsnog naar https://mii.io/c/jantje-beton-nietthuis voor een tikkie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter