Op woensdag 27 maart om 16.00 uur is het zo ver. Dan openen de deuren van Het Ruilhuis in gebouw de Waterlelie, Prinsenhof 4 in Leidschendam.

Het Ruilhuis is een burgerinitiatief om anderen in een financieel moeilijke periode te ondersteunen bij kleding en speelgoed voor de kinderen. Het Ruilhuis is een plek voor iedereen waar speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt en of kinderkleding die niet meet past, omgeruild wordt. Een korte uitleg: “Wanneer u op dat moment niks passends vind, krijgt u voor het ingeleverde speelgoed en/of kleding stempels en die kunt u dan een andere keer gebruiken. We verwachten wel dat het speelgoed en/of kleding heel en schoon aangeleverd worden. U mag ook doneren, want wij ondersteunen ook organisaties in de omgeving wanneer er geen (passend) speelgoed of kleding aanwezig is”.

De openingstijden zijn: maandag 9.15 tot 11.15 uur, woensdag 14.00 tot 16.00 uur. Zie voor verdere informatie http://www.het-ruilhuis.nl/  Er is ook een facebookpagina: www.facebook.nl/2dehandshulpvoorkids

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter