Nieuws
Een Vlaming en een zangeres in Kakafonie

Felipe Martle is om 12.30 uur te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Met de single ‘Hoe kan ik jou vergeten’ laat de Vlaamse zanger van zich horen. Het is zijn derde single. Hiermee zet Felipe Martle een volgende stap op de showbizzladder. Daarna is het 0m 13.05 uur de beurt aan Monique Rappa en Clous van Mechelen. Monique Rappa is van origine een jazzzangeres, maar heeft zich ontwikkeld tot een allround-zangeres. Nederlandstalig, Engelstalig, met uitstapjes naar het Spaans en Frans. Naast het zingen schrijft Monique ook teksten op bestaande en nieuwe nummers. Momenteel werkt zij met Clous van Mechelen aan door hem gecomponeerde muziek, met teksten van haar en hem samen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter