Nieuws
Nieuw bouwplan Klein Plaspoel Polder

BPD, de partner van Schouten bouw, wil veertien woningen gaan bouwen op een braakliggend terrein aan de Dr. van Zeelandstraat 14 in Leidschendam. BPD heeft de grond gekocht van de rijksoverheid. Er stonden een aantal containers op van het zogenoemde Libanon-tribunaal dat even verderop gevestigd is. Het bouwplan betreft het tweede in Klein Plaspoel Polder (KPP), het gebied tussen Vliet, Zocherlaan, Oude Trambaan en Plaspoelkade. Het eerste bouwplan, het Voorburgs kwartier met 38 woningen, zou nog dit jaar opgeleverd moeten worden. Ook daarbij werken Schouten bouw en BPD samen. De rest van de ontwikkeling van KPP ligt stil zolang er niet beslist is over een nieuwe brug over de Vliet waarvan de toegangsweg door KPP zou moeten komen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter