Nieuws
VVD wil snellere start werken aan N14

The Mall of The Netherlands is in 2020 klaar en aanpassingen aan de N14 starten pas in 2023. ‘We kunnen niet tot 2023 wachten met het aanpakken van de N14. Dat moet veel eerder’. Daarvoor pleit VVD-kandidaat voor de Provinciale Staten Erwin Hoogland uit Den Haag. De provinciale VVD en de VVD in Leidschendam-Voorburg slaan de handen ineen om dit voor elkaar te krijgen. Erwin Hoogland staat bij de Provinciale Statenverkiezingen op plek 3 van de VVD-lijst.

Naast een betere bereikbaarheid voor Leidschendam-Voorburg wil Erwin Hoogland zich onder meer inzetten voor verbetering van doorstroom bij de op- en afritten van de snelwegen, meer aanlegplaatsen langs de Vliet en doordachte woningbouw.

VVD-fractievoorzitter in de gemeenteraad Louise Kortman is  blij met de inzet van Erwin Hoogland. ,,Ik heb Erwin leren kennen als een man die met zijn kennis en ervaring veel voor de provincie en de gemeente kan betekenen. Erwin is betrokken, neemt graag verantwoordelijkheid, en is een doener vol energie. Samen met Erwin gaan we een interessante periode in, waarbij een overwinning voor de VVD tijdens de Provinciale Statenverkiezingen voelbare verschillen kan maken voor onze gemeente. Daar heeft iedere inwoner van Leidschendam-Voorburg baat bij.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter