Nieuws
Offerte onderzoek Damcentrum geheim

B&W willen de offerte die de Antea Group deed om een onderzoek te mogen gaan doen naar de bereikbaarheid van en doorstroming in het Damcentrum Leidschendam, niet bekend maken. De stukken zijn geheim verklaard. Volgens B&W was dat nodig omdat de Antea Group in de offerte vertrouwelijke bedrijfsinformatie had opgenomen. Oppositiepartij GBLV had om openbaarmaking van de stukken gevraagd. Bij het onderzoek gaat het om het zogenoemde ‘taboeloze onderzoek’ dat de coalitie laat doen, inclusief de mogelijke aanleg van een nieuwe brug over de Vliet in Leidschendam. Die brug werd onder de vorige coalitie weggestemd. GBLV toonde al eerder aan dat het onderzoek niet taboeloos is, aangezien er bepaalde maatregelen om de bereikbaarheid en doorstroming te verbeteren, niet worden onderzocht.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter