Activiteiten
Meer zelfvertrouwen dankzij training bij Woej

Voor mensen die hun zelfvertrouwen willen vergroten begint volgende week een training in wijkcentrum De Plint, Frederiklaan Leidschendam. Deze groepstraining duurt vijf weken. Gedurende deze tijd krijgt men informatie over en gaat men aan de slag met positief denken, een realistisch zelfbeeld, gedachtes die denkfouten kunnen zijn, de invloed van lichaamshouding en communicatieve vaardigheden. Deze training is bedoeld voor iedereen (18+) die weinig zelfvertrouwen heeft, een negatief zelfbeeld heeft of gewoonweg méér uit zichzelf wil halen. De organisatie is in handen van de Woej. De eerste training is op dinsdag 16 april, daarna op 23 april, 7, 14 en 21 mei van 15.00-17.00 uur. Deelname is kosteloos, materiaalkosten bedragen 10 euro (Ooievaarspas? Vraag naar de mogelijkheden). Aanmelden kan via Woej,  tel.070 – 205 4750, wdcdeplint@woej.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter