Nieuws
Politie zoekt getuigen van autobrand

De recherche zoekt getuigen van een autobrand op maandagmiddag 11 maart aan de Van Leeuwenstraat in Voorburg Bovenveen. Rond 16.30 uur ontving de meldkamer een melding van een harde knal die was gehoord in de omgeving van de Van Leeuwenstraat. Ter plaatse troffen agenten een auto aan die deels in brand stond. De brandweer heeft enkele onderdelen van de auto gehaald en wist zo de brand te blussen. De auto is daardoor niet helemaal uitgebrand. Vanwege de knal die voorafgaand aan de brand werd gehoord gaat de politie er vanuit dat de brand is aangestoken. Omdat dit incident overdag is gebeurd hoopt men dat er mensen zijn die iets gezien hebben van deze autobrand.

De recherche komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van dit incident en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact  op. De politie is te bereiken via het nummer 0900 Р8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 Р7000. Ook kunt u informatie melden via het Team Criminele Inlichtingen, via het nummer 06 Р5787 6279.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter