Mening
U zegt het maar: Schud slap bestuur eens wakker

,,Hiermee wil ik reageren op dit artikel ‘Veiligheid, ach wat maakt het uit’ dat dinsdag op Vlietnieuws stond. Het is slecht gesteld met het verantwoordelijkheidsgevoel van het huidige gemeentebestuur. Zoveel branden in een korte tijd geeft de burger een gevoel van onveiligheid. Het kan namelijk iedereen overkomen. Misschien moeten eerst auto’s  van de gemeenteraadsleden in brand worden gestoken om dit slappe bestuur wakker te schudden. Burgemeester Klaas Tigelaar, die veiligheid onder zijn hoede heeft, wordt afgehamerd als hij zijn betoog houdt. Dat hij dat heeft geaccepteerd is niet goed te begrijpen. Hij had met zijn vuist op tafel moeten slaan om zijn betoog af te ronden. Deze zaak is ernstig genoeg en dergelijke onderwerpen verdienen prioriteit op de agenda. Nu komt dit agendapunt pas 26 maart aan de orde. Maar goed, de raadsleden krijgen toch wel hun riante vergoeding uitbetaald, dus waarom zouden ze zich zo druk maken?”

(naam inzender bij redactie bekend)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter