Nieuws
Explosie in tuin Van Woudekade

Bewoners van de Voorburgse Van Woudekade werden gisteravond rond 19.00 uur opgeschrikt door een keiharde knal, afkomstig van zwaar vuurwerk. Onbekenden bleken het projectiel in een voortuin van één van de woningen te hebben gegooid. Daar richtte de explosie schade aan aan een raam en een kliko. De gealarmeerde politie deed uitgebreid onderzoek. Rond 21.00 uur werd de Van Woudekade weer vrij gegeven. Een ruit die gesneuveld was door de knal werd nog dezelfde avond vervangen. De Van Woudekade ligt in Voorburg-Midden. De afgelopen maanden wordt Voorburg geteisterd door autobranden en vuurwerkbommen die afgaan. Tot nu toe concentreerde de ellende zich in de wijken Bovenveen en Voorburg-Noord.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter