In sportcentrum Westvliet wordt donderdag 18 april in samenwerking met SenW Leidschendam-Voorburg de Senioren Sport- en Cultuurdag gehouden. Ouderen van nu zitten niet achter de geraniums. Ze blijven graag sociaal actief en zijn zich bewust dat regelmatig bewegen bijdraagt aan een fijne oude dag.  Men wil dit stimuleren en ouderen een plek geven waar ze samen kunnen komen, elkaar kunnen ontmoeten en tegelijkertijd toe kunnen komen aan hun beweging.  Op 18 April is er voor senioren een gevarieerd lesprogramma met verschillende groepslessen, twee cultuuractiviteiten in de serre van de brasserie, Jeu de Boules op de tennisbanen en Mobility Fit-sessies in de fitnessruimte. Dat alles in Westvliet aan de Westvlietweg 55. Meer info en inschrijven aldaar.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter