Nieuws
Bouwplannen Damcentrum ‘on hold’

Een drietal bouwplannen in het Damcentrum in Leidschendam staan ‘on hold’. Het gaat om de bouw van 22 woningen aan de Schoorlaan, tien woningen en 25 appartementen aan de Rijnlandstraat en de Leytse Hof met circa 100 woningen. Het zijn alle drie projecten van Schouten bouw en BPD.

Het bouwplan Schoorlaan wordt herzien omdat er geen parkeren op eigen terrein was voorzien. De Rijnlandstraat wacht op een besluit van de lokale politiek of men wil investeren in een ondergrondse parkeergarage voor 44 auto’s. Die garage kost 2,7 miljoen euro.

Voor Leytse Hof willen Schouten en BPD een nieuwe bouwvergunning gaan aanvragen. Wanneer dat gebeurt is nog onduidelijk. De woningen zouden wel dit jaar in de verkoop komen.

Schouten en BPD hebben ook het voornemen om negen appartementen aan de Damlaan te gaan realiseren. Hierover is echter nog niets naders bekend. De negen appartementen komen waarschijnlijk in het gebouw waar vroeger de ABNAmro in zat. Dat pand is eigendom van Schouten en BPD.

De woningbouw aan het Molenpad zal in het tweede kwartaal van dit jaar starten.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter