De Grote Haagse Kroegen reünie wordt aanstaande zaterdag, 16 maart, gehouden in de Grote Kerk in Den Haag. Daar kunnen de bezoekers een nostalgische kroegentocht maken langs 7 iconische Haagse (oud-)kroegen als de Boomers, Meatpoint, Cheers, Paljas, ’t Maliehuisje, Taveerne de Prins en de Hathor. De Grote Kerk wordt in 7 area’s verdeeld en daarin worden barren gebouwd met daarachter de kroegbazen en de barmensen van toen. Het oog van veel Voorburgers is natuurlijk gericht op Meatpoint.

In 1992 opende Bert van Dam in de Herenstraat de deuren van de Meatpoint. Er zullen slechts weinig dertigers van nu zijn, die toen daar niet binnen stapten. Daarom mag dit Voorburgse begrip dan ook  meedoen aan de Grote Haagsche Kroegen reünie. Het team van de Meatpoint bestaat  in de Grote Kerk uit: Bob van Kasteren, Jeroen v.d. Ven, Ronald Singh, Gijs van Dam, Dave Hilster, Daisy de Jong en natuurlijk Bert zelf. Namens de Meatpoint zal Jeffrey Huf plaatsnemen achter de draaitafels (daar draaide hij vroeger ook) en de leukste guilty pleasures uit die tijd draaien.  Er zijn nog enkele kaarten te koop via www.kroegenreunie.nl of bij de Primera op de Laan van Nieuw-Oost Einde in Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter