Circus Maximum komt naar Voorburg. Van 3 tot en met 7 april staat de tent opgesteld op het evenementen terrein aan de Prins Bernhardlaan. De première is woensdag 3 april om 19.00 uur. Daarna zijn er voorstellingen op donderdag 4 april om 16.30 uur (familiedag, volwassenen betalen kinderprijzen), vrijdag 5 april 16.30 uur, zaterdag 6 april om  15.00 en 19.00 uur en zondag 7 april om 12.00 uur. Een team van getalenteerde, internationale circusartiesten laat het hoog geëerd publiek  ruim 2 uur op het puntje van de stoel zitten. Geniet van traditionele circusdisclipines als jongleren en koorddansen, maar ook verbazingwekkende luchtoptredens in een moderne choreografie.

De nok van de circustent is het werkveld voor zowel Nadja als Stefanie. Zij tonen met bijpassende muziek hun optredens aan de zijden doeken en de ringtrapeze, verpakt als waar circussprookje. Temperamentvol wordt het wanneer Aron als tempojongleur in een snelle afloop jongleert met kegels, ringen en vuurfakkels, terwijl de charmante Miss Mandy verbluft met haar balanceerkunsten op de strakke draad! Humor is onmisbaar in het circus, op ludieke wijze heeft Clown Marco de lachers op zijn hand. Zowel muzikaal als in samenwerking met het publiek zet hij de toon voor een hilarische invulling tussen de spannende circusoptredens.

 Circus Maximum is een nieuw Nederlands kwaliteitscircus.  In het verwarmde tentencomplex waant men zich in een sfeervol circustheater, met plaats voor bijna 1000 personen op comfortabele kuipstoelen en met bijna allemaal vrij zicht op de piste.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter