Wethouder Astrid van Eekelen moet vandaag vroeg op. Want al om 09.30 uur gooit zij het eerste afval in de kersvers geplaatste grofvuilcontainers. Vanaf vandaag, zaterdag 16 maart, is er een inleverpunt voor klein huishoudelijk grofvuil geopend aan de Nieuwe Havenstraat 3B. Dit inleverpunt zal eens per twee weken geopend zijn en is enkel bedoeld voor kleine meubels uit huishoudens (zoals stoelen, kastjes, tafels etcetera), elektrische apparaten met een stekker (zoals televisies en computers) en metalen voorwerpen (denk aan fietsen, pannen, schroeven, oud ijzer). De Avalex medewerkers staan op de volgende dagen van 09.00 – 16.00 klaar om op vertoon van uw Avalexpas klein grofvuil aan te nemen: 16 maart, 30 maart, 13 april, 11 mei, 25 mei, 8 juni, 22 juni, 6 juli en 20 juli. Overig grofvuil kan hier niet worden ingeleverd. U kunt dit grofvuil inleveren op de milieustraten in de omliggende gemeenten.  Kijk op https://www.avalex.nl/milieustraten/ voor meer informatie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter