Een cursus Natuur voor iedereen, niet vanaf de schoolbanken maar op de wandelpaden in onze regio, in de maanden april en mei. Alles wat met het voorjaar te maken heeft komt in vier wandelingen aan de orde, en dus gaat men het hebben over bloemen, bomen en vogelzang en over de natuurrijke locaties tussen Leiden en de zee. De eerste wandeling is op zaterdag 13 april en voert u mee naar de landgoederen Oud Poelgeest en Huys te Warmont, naar De Strengen bij het Joppe. Ook gaat men het duin in, door valleien die normaal voor het publiek niet toegankelijk zijn. Voor dit wandelabonnement wordt een bijdrage van 20 euro per persoon gevraagd; elke deelnemer krijgt een boekje met daarin de belangrijkste informatie over planten, vogels en over het duingebied. Wie niet aan alle wandelingen wil deelnemen, betaalt € 7,50 per excursie. De excursies beginnen om 10.00 uur op zaterdagochtend, en eindigen tussen 11.30 en 12.00 uur.  Meer informatie en aanmelding bij Hans ter Mors, hanstermors@xs4all.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter