Ruim 50 meidenscouts organiseren vandaag,  zaterdag 16 maart, een bijzondere high tea voor ouderen in Leidschendam. Zij doen dit in het kader van de grootste vrijwilligersactie van Nederland, NLdoet. In samenwerking met Stichting de Zonnebloem en de Lions Club Voorschoten Vlietranden draagt Scouting Satoko Kitahara zo haar steentje bij aan de samenleving. De ouderen zijn uitgenodigd door Stichting de Zonnebloem en worden thuis opgehaald door de Lions Club Voorschoten Vlietranden.
De 50 meiden in de leeftijd van 7-11 jaar gaan onder leiding van 20 vrijwilligers zelf diverse lekkernijen maken. Denk daarbij aan cupcakes, appeltaart, sandwich, kaasbroodjes en dergelijke. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een kopje koffie of thee. Na afloop van de high tea is er ook nog ruimte voor gezelligheid: de meiden gaan samen met de ouderen een bordspelletje doen. Zo zorgen zij ervoor dat de ouderen een gezellige en ongedwongen ochtend hebben, met heerlijke lekkernijen en veel gezelligheid.  Wilt u meer informatie over deze meidenscouting, kijk dan op www.satokokitahara.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter