Nieuws
Maandag rommelige ochtendspits verwacht door acties
Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers maandag 18 maart rekening te houden met een rommelige maandagochtend spits. De politie heeft acties aangekondigd door in estafettevorm met een snelheid van 66 km per uur vanuit Groningen, Enschede, Maastricht en Breda naar Den Haag te rijden.
Ook zijn stakingen in het openbaar vervoer aangekondigd met gevolgen voor zowel het trein- als busvervoer in de vroege ochtend. Zo zullen er tussen 06.00 uur en 07.06 uur (66 minuten) geen bussen of trams van HTM rijden.
De 66 minuten staking is symbolisch, omdat de vakbonden willen dat de AOW-leeftijd wordt bevroren op 66 jaar.
Weggebruikers wordt aangeraden zich goed voor te bereiden en te informeren voordat zij maandagochtend de weg op gaan. Mogelijk zorgen de acties voor extra drukte en oponthoud op de snelwegen. Weggebruikers krijgen het dringende advies de verkeersinformatie goed in de gaten te houden, zowel voorafgaande aan als tijdens de reis.
De vakbonden houden vanaf 15.00 uur nog een afsluitende demonstratie op het Malieveld.
 
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter