In de uitzending van Kakafonie op Midvliet FM zijn er maar liefst vier  gasten: Jody Carrero, Victoria Eman en John Medley met DJ Roma. Om 12:30 uur is Jody Carrero te gast. Hij komt zijn nieuwe single ‘Alles’ laten horen. In 2017 heeft hij zijn eerste single ‘Hier vandaan’ uitgebracht. Dit nummer was een succes en bracht hem in niet alleen in Nederland bekendheid, maar ook over de grens onder meer in Spanje, België en Duitsland.

Na Jordy is Victoria Eman aan de beurt. Samen met haar zus Vanessa eindigde ze hoog in diverse talentenshows of ze wonnen deze. Victoria komt uit een muzikaal gezin. Haar vader, broer en twee zussen kunnen ook zingen. Sinds 1996 zingt Victoria in verschillende bands. Now it’s love” is de titel van haar laatste single

John Medley en DJ Roma zijn vanaf 13.40 uur te horen. Medley heeft een plaat opgenomen met DJ Roma: Pump it up.  De cd-presentatie van dit nummer is op zaterdag 23 maart in De Molenbar, Herenstraat 18 in Wateringen. In de loop der jaren heeft John Medley met diverse grote namen op het podium gestaan, zoals Grant & Forsyth, Dries Roelvink, Wolter Kroes en Sugar Lee Hooper. Nu heeft hij met DJ Roma een nummer opgenomen en dat komen ze laten horen in Kakafonie.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter