Het leek vooraf een spannende basketbal wedstrijd te worden, de nummer twee tegen de nummer vijf uit de competitie. In de wedstrijd zelf was hiervan uiteindelijk geen sprake. CobraNova heerste in Voorburg. De eerste punten werden na een fout van BV Amsterdam gemaakt met vrije worpen door CobraNova. CobraNova overheerste al snel en BV Amsterdam maakte veel persoonlijke fouten,  waarmee ze hun foutenlast opbouwden. Het eerste kwart eindigde dan ook met vrije worpen door CobraNova.

In het tweede kwart opende BV Amsterdam de aanval en scoorde als eerste. Hoewel de spelers van BV Amsterdam een goed schot hadden kwamen ze door de goede verdediging van CobraNova niet veel aan schotpogingen toe. Ook dit kwart bouwde BV Amsterdam hun foutenlast op. Het tweede kwart eindigde met een stand van 57-14.

Het derde kwart werd sterk geopend met een driepunter door CobraNova. Ook dit kwart bleek weer dat BV Amsterdam niet opgewassen was tegen het sterke spel van CobraNova. BV Amsterdam gaf echter niet op en ging in het vierde kwart nog in de aanval. Na het eerste rake schot van CobraNova was CobraNova niet meer te stoppen en tikte CobraNova de 100 aan. De wedstrijd eindigde in een stand van 126-20. CobraNova staat tweede in de competitie van de 2e Divisie A.