Nieuws
Gemeente behoudt KJ44

De gemeente behoudt het pand KJ44 (Koningin Julianaweg 44) in Leidschendam. Tot nu toe stond het pand op de nominatie om verkocht te worden. Het staat al jaren leeg nadat verschillende jeugdorganisaties er uit trokken. Vorig jaar werd bekend dat er mogelijk een huisartsenpost in het pand zou komen. Er werd ook gesproken over sociale woningen.

Ook Groene Zoom 3, het clubgebouw van de VV Wilhelmus, wil de gemeente nu behouden.  Verkocht zijn het voormalige schoolgebouw Burgemeester Roeringlaan 3 Leidschendam, en een bedrijfshal aan De Star 13a Leidschendam. Fluitpolderplein 10 en 10a in Leidschendam zijn verhuurd aan het ID College.

De gemeente wil Fluitpolderplein 12 (de voormalige bibliotheek Leidschendam) verkopen. Von Geusaustraat 193 Voorburg wil de gemeente afstoten aan de huidige huurder, netwerkbeheerder Stedin. Van Alphenstraat 63 is ook aangeboden aan de huurder: Conceptors bedrijfsverzamelgebouwen.

Bekeken wordt of het voormalige schoolgebouw Van Santhorststraat 1-3 in Stompwijk kan worden verkocht ten behoeve van sociale woningbouw op die plek. Voor Zustersdijk 18 en 21 in Stompwijk (locatie van Het Dorpshuis) wordt verkoop  ten behoeve van herontwikkeling  onderzocht.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter