Een gedeelte van de riolering, het asfalt en de bestrating van de Nieuwstraat en Damhouderstraat in Leidschendam is aan vernieuwing toe. Deze maand gaat de schop in de grond.

Het gebied dat onderhouden gaat worden, loopt grofweg van de rotonde bij de Vliet tot de rotonde bij de Star en de Damhouderstraat tot aan de sluis. Het parkeerterreintje tussen Nieuwstraat 99 – 107 en de Venestraat wordt hierbij betrokken vanwege de hoge grondwaterstanden.

De riolering in een gedeelte van de Nieuwstraat wordt vervangen; een gedeelte van het asfalt en de bestrating in de Nieuwstraat en de Damhouderstraat worden vervangen; de Nieuwstraat gaat eruit zien als een laan met bomen en wordt veiliger en makkelijker over te steken; onderzoek naar grondwater en afvoer van regenwater om de Nieuwstraat beter regenbestendig te maken; Damhouderstraat wordt een 30 kilometer zone.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter