Nieuws
Werkzaamheden fietspad Westvlietweg beginnen

Vandaag beginnen werkzaamheden aan het fietspad naast de Westvlietweg tussen Park Nabij en Leidschendam-Voorburg. Het bestaande 2-richtingsfietspad wordt opnieuw geasfalteerd en de stoep ernaast wordt opnieuw bestraat. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met vrijdag 21 juni 2019. Het werk wordt in 2 fasen uitgevoerd. Fase 1 duurt van maandag 18 maart tot en met vrijdag 26 april. Er zijn werkzaamheden tussen Park Nabij en het Schrepelpad. Fietsers rijden tijdelijk in 2 richtingen op 1 helft van de autorijbaan van de Westvlietweg (in de richting van Leidschendam-Voorburg) langs de werkzaamheden.

Fase 2 duurt van maandag 29 april tot en met vrijdag 21 juni. Er zijn werkzaamheden tussen het Schrepelpad en Leidschendam. Ook in deze fase rijden fietsers tijdelijk over de autorijbaan.

Het doorgaande autoverkeer richting Rijswijk wordt omgeleid via de Noordelijke Verbindingsweg, Donau, Ypenburgse Boslaan, Laan van Hoornwijck, Laan van Zuid Hoorn en de Laan van Vredenoord. Dit wordt met borden aangegeven. In fase 1 zijn de Wijkerbrug en het Schrepelpad nog bereikbaar vanuit de richting Leidschendam-Voorburg. In fase 1 kan vanaf Park Nabij zowel in de richting van Rijswijk als Leidschendam-Voorburg worden gereden. In fase 2 is de Broekweg (gemeente Leidschendam-Voorburg) nog bereikbaar vanaf de richting Vlietweg/Noordelijke verbindingsweg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter