Komt het zien: de musical Maria. Deze musical, geschreven door Gerard van Amstel en Gerard van Midden, wordt gespeeld door mensen die lid zijn van of betrokken bij de Protestantse
gemeente Leidschendam-Leidschenveen. Na de musicals Esther,Mozes en Jozef, die allen een groot succes waren, wordt nu ‘Maria’opgevoerd. Dat gebeurt op vrijdag 5 april of zaterdag 6 april om 20.00 uur of op zondag 7 april om 14.30 uur. Locatie: Kruisheuvelkerk, Burg. Roeringlaan 6 in Leidschendam. Toegang inclusief consumptie € 10,-. Reserveren (aanbevolen). Meer informatie via 06 – 1953 0010. Ester, Mozes en Jozef vertelden alle drie het verhaal van een Bijbels figuur in het Oude Testament. Musical Maria is anders. Het verhaal van deze musical speelt zich af in de huidige tijd, in een rustig dorpje in Frankrijk dat bezocht wordt door een rondreizende theatergroep. Dit bezoek en hun optredens over het leven van Maria maken heel wat los onder de dorpelingen. Maar uiteindelijk worden gevoelens uitgesproken en en kan iedereen genieten van de kracht van de liefde.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter