De gemeente laat 19 platanen langs de Koningin Julianalaan snoeien. Dat gebeurt in het stuk tussen Bilderdijkplein/E.A. Borgerkade  en Laan van Nieuw Oosteinde/Nicolaas Beetslaan. De kronen worden rondom kleiner gemaakt. Deze werkzaamheden, die ook met een hoogwerker worden uitgevoerd, zullen twee weken duren. Het verkeer wordt omgeleid.
Twee bomen staan te dicht bij een voedingsdraad van de bovenleiding om deze werkzaamheden veilig uit te voeren. Daarom wordt dit ’s nachts gedaan als de spanning van bovenleiding is.

Er wordt deze week gewerkt aan de oneven noordelijke zijde van de straat (huisnummer 13 tot 67). Dat gebeurt tussen 7:00 uur en 16:30 uur. De week erop is de even zijde aan de beurt. De nachtelijke werkzaamheden zijn in de nacht van 28 op 29 maart van 19:00 uur tot 5:00 uur ter hoogte van huisnummer 2 tot 12.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter