De tentoonstelling van fotograaf Bas van der Poel in Museum Swaensteyn wordt vrijdag 29 maart officieel geopend. Het publiek kan de werken zien van zaterdag 30 maart tot en met 8 juni. Bas van der Poel laat in zijn werk de schoonheid van verval zien. Hij bezoekt verlaten plaatsen, plekken waarvan velen niet meer weten dat ze bestaan. Van der Poel toont in zijn foto’s de sfeer van een moment, gebruik makende van enkel natuurlijk licht. De gebouwen die hij vastlegt zijn veelal leegstaande ziekenhuizen, vergeten boerderijen, gesloten fabrieken, vervallen kastelen of verlaten kerken. Tijdens de opening zal het boek ‘The Colors of Decay’ worden gepresenteerd. Dit boek met ruim 100 foto’s van Bas van der Poel is tijdens de tentoonstelling te koop in de winkel van museum Swaensteyn, Herenstraat Voorburg.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter