Zo’n 30 belangstellenden waren deze week aanwezig in de vroegere Opstandingskerk aan de Rembrandtlaan in Voorburg  om te luisteren naar plannen van Compa Nanny, die in het gebouw een kinderopvang wil vestigen. Onder de aanwezigen ook wethouder Jan Willem Rouwendal en een aantal raadsleden. Sommige aanwezigen dachten dat de wethouder ook zou spreken, dat bleek niet het geval. De vragen van de aanwezigen hadden vooral betrekking op mogelijke parkeerproblemen als de kinder- en buitenschoolse opvang draait. Verder wilde men alsnog bij de gemeente inspreken, daarvoor was het echter al te laat: de vergunning is reeds verleend. Wel kwam er duidelijkheid over de vermeende aanwezigheid van een gasleiding: die blijkt onder het Ankter te liggen en niet bij het kerkgebouw. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter