Nieuws
Buurt M/V is niet meer

Buurt M/V is niet meer in Leidschendam-Voorburg. Het project, bedoeld om kwetsbare wijkbewoners een zetje vooruit te geven zodat zij zichzelf weer konden redden, is door de aanbieder ervan, het Rotterdamse Antes, gestaakt. De gemeente gaf 175.000 euro subsidie per jaar om minimaal 40 inwoners te helpen. Dat aantal is door Buurt M/V niet gehaald. Antes is met Buurt M/V gestopt omdat men gaat fuseren met Parnassia. De gemeente heeft inmiddels Reakt bereid gevonden Buurt M/V in de vorm van Buurtambassades en buurtambassadeurs voort te zetten. Reakt krijgt daarvoor jaarlijks eveneens 175.000 euro subsidie. Het werk van Buurt M/V zou formeel per 1 februari geëvalueerd worden door de gemeente. Dat is niet gebeurd. De wisseling van Buurt M/V naar Reakt is ook zonder informatie aan de gemeenteraad voltrokken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter