Drie bewoners uit Leidschendam-Voorburg hebben het initiatief genomen om door middel van theater het contact in de buurt te versterken. Uiteindelijk heeft het project ‘Wortelen in de Wijk’ heeft 13 uiteenlopende deelnemers bij elkaar gebracht. Samen onderzochten ze hun woon- /leefomgeving. Ze deelden persoonlijke verhalen en ervaringen, met als resultaat de vrolijke en indrukwekkende voorstelling: ‘Pension van Wijk’. De voorstelling duurt circa 3 kwartier en vertelt het verhaal van de verschillende gasten. Wie wonen er in het pension? Wat beweegt ze? Hoe zijn ze er gekomen? Wat zijn hun wortels en waarom zijn ze neergestreken in Leidschendam-Voorburg?

De voorstellingen zijn gratis te bezoeken. De eerste is woensdag 27 maart om 20.30 uur in het Veur Theater in Leidschendam. Vrijdag 5 april wordt om 15.00 uur gespeeld in De Mantel in Voorburg, zarterdag 6 april om 14.00 uur in de bibliotheek in Leidschendam. In de Koningkerk wordt gespeeld op woensdag 10 april, aanvang 20.00 uur; een week later, woesdag 17 april om 20.00 uur in wijkcentrum De Groene Loper in Voorburg; vrijdag 26 april om 14.30 uur in Het Nieuwe Kulturhus te Stompwijk en vrijdag 3 mei tenslotte om 15.00 uur in het raadhuis in Leidschendam.De voorstelling in het Veurtheater kost € 1,-, reserveren wordt aangeraden. De overige voorstellingen zijn gratis, reserveren is niet nodig.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter