Nieuws
Minks wekelijkse column: Een gelukkig volk

Onderstaande mening in Minks wekelijkse column was onzeker vanwege het welles nietes gehalte maar enkel over makkelijke dingen schrijven vind ik laf, dus hier is tie dan toch maar! Ik hoef, in ieder geval, niet bang te zijn dat ik in een ambassade vermoord word, ’t  gevang in ga, moet vluchten of mijn baan kwijt raak als ik schrijf of zeg wat ik vind.

Lekker beschaafd landje dat Nederland, ik woon er graag!

Shitverhaal in Utrecht, mensen die een trammetje van A naar Beter nemen, als ratten in de val, neergemaaid, gewoon weg….treurig!!! Veel verlies, weinig winst, de ‘anti-buitenlanderlobby’ verkneutert zich top, velen hebben een onwrikbare mening en splitsen dit land op. Boute woorden smeden verbeten groepen in multimedialand. De regering slap? Ja, wat wil je dan: het blijft een democratie.

“Was natuurlijk een moslim!” “Zeker weer een verwarde man!” Wat maakt dat nou eigenlijk uit, die Anders Breivik, die die jongeren van dat eiland schoot, was geen moslim en die lul van deze week in Christchurch, van die moskee aanslag, was volgens mij ook niet echt licht getint, om nog maar niet te spreken over ‘de tuinman’ die Pim Fortuin een zetje naar het hiernamaals gaf.

Mensen die dood en verderf zaaien, of ze nou ‘De Neus’ of Mohammed Ali heten, voor de rechter, eerlijk proces en afserveren. Waarom moet er een stempeltje op, of ze zich nou door Allah, liefde, God of geld laten leiden, ik zie geen verschil, er zit sowieso een steek aan los dus: verwarde mensen, – dan is dat ook weer duidelijk -.

Samenleven is best lastig maar we hebben niets aan verdeeldheid, noem me geen dromer, ik ben positief en geen verandering-vrezer. We zullen het met elkaar moeten doen, het alternatief kan totale chaos zijn, we zitten niet te wachten op een nieuw 1914-18 of 40-45. Tis mijn mening, denk er is over na, misschien heb je er wat aan.

Mijn stemadvies is te laat maar ik hoop dat u de goede keuze deed.  We zijn no. 5 van de gelukkigste volkeren in de wereld, heeft u op verandering gestemd? Tja.

Tekst: Mink Out.               Meer: www.conck.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter