Nieuws
Onduidelijkheid over Catharinaland

Er heerst onduidelijkheid over de toekomst van een stuk gemeentegrond aan Gravin Catharinaland in Leidschendam. Hier stond ooit een school.  Nadat die was afgebroken werd er een kleine speeltuin aangelegd. Vorig jaar startte de gemeente een procedure om de grond te verkopen. Plannenmakers werden uitgenodigd ideeën voor de locatie te leveren. Die werden ook met omwonenden besproken.

Een woordvoerster van de gemeente laat desgevraagd weten dat de plannenmakerij stil ligt nadat de gemeente een signaal kreeg dat GBLV-politicus Bram van Popering met inwoners werkte aan een plan. Dat plan is onlangs ontvangen en wordt nu bekeken. Van Popering zelf wil niets over zijn ideeën kwijt. Naar verluidt gaat het om een speelvoorziening. Ondertussen hebben B&W de gemeenteraad laten weten dat er ter plekke een woonzorg-voorziening zou moeten komen dan wel een woongebouw.  Omwonenden zijn daar echter tegen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter