Na een periode van voorbereidingen is het zo ver: Tot aan de zomervakantie zal er maandelijks een bingoavond worden gehouden in het wijkgebouw van Wijkvereniging De Blauwe Tram aan de Oude Trambaan 51 te Leidschendam. De bingo wordt gedraaid door Monique Blankenspoor Deze avonden zijn elke 2e vrijdag van de maand. Er worden er 10 rondes gespeeld, inclusief één superronde. Door verschillende variaties in bingokaarten kan men al meespelen vanaf 5 euro per avond. De organisatie belooft een ruime keuze uit verschillende  mooie prijzen. Tevens is er elke avond een loterij, waaraan men  kan deelnemen. De eerste bingoavond staat 12 april  op de agenda. De zaal gaat open op 19:00 uur, aanvang 20:00 uur, kom op tijd want vol = vol. De volgende speeldata zijn: vrijdag 10 mei, vrijdag 14 juni, vrijdag 12 juli. Voor meer informatie kan men mailen naar: info@wijkverenigingdeblauwetram.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter