In Theater Ludens aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg wordt donderdag 18 april is het vijfde en laatste Open Podium van het seizoen gehouden. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Alle talenten zijn welkom: van muziek tot sport en techniek. Wie zijn of haar taltent voor het voetlicht wil brengen kan zich aanmelden met het aanmeldingsformulier op de website van Talentenloods.nl. Een driekoppige jury kiest iedere avond Two Talents die doorgaan naar de Slotavond in Theater Ludens op 18 mei.
Voor donderdagavond 28 maart zijn alle optredens rond. Iedereen is uitgenodigd een kijkje te komen nemen of het Open Podium ook iets voor jou is of als bezoeker om de jeugd aan te moedigen en te genieten van hun talent. Donderdag 28 maart staat vooral in het teken van muziek. Van een gloednieuwe jeugdband tot zang, piano en viool, maar ook dans en een graffiti-presentatie van het Corbulocollege.
De entreeprijs is €5,50 en gratis voor jeugd tot 21 jaar, entree Slotavond €7,50 en €5,00. Aanvang 19.30 uur. Kaarten reserveren: www.theaterludens.nl. Het Open Podium Talentenloods wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leidschendam-Voorburg. (foto Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter