Het project Nieuwe Driemanspolder zet de deuren weer open. Maandag 8 april is er een dag met rondleidingen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om het gebied in te gaan. Men neemt dan een kijkje in de polder om de werkzaamheden van dichtbij te kunnen zien. Er is op drie verschillende dagdelen een rondleiding: Ronde 1: 09:45 uur – 11:45 uur; Ronde 2: 12:30 uur – 14:30 uur; Ronde 3:  14:45 uur – 16:45 uur. Iedere ronde start met een presentatie in de bouwkeet, waarin  uitleg wordt gegeven over de werkzaamheden in het algemeen en de huidige stand van zaken in het bijzonder. Daarna is het tijd om de veiligheidskleding aan te doen, in de klaarstaande busjes te stappen, en het gebied in te gaan! Men kan zich voor één van de rondes aanmelden via dit aanmeldformulier. Uiterlijk in de week voorafgaand aan 8 april ontvangt men een bevestiging van de aanmelding, met daarbij ook de laatste benodigde informatie.

Heeft u specifieke vragen over het project de Nieuwe Driemanspolder, de bouw van een bepaald kunstwerk of over andere werkzaamheden? Vanaf eind maart is het ook mogelijk om eens langs te komen tijdens een inloopmiddag. Vanaf eind maart is er een aantal inloopmiddagen in de bouwkeet van de Nieuwe Driemanspolder. De eerste inloopmiddag is op donderdag 28 maart. Tussen 13:00 en 15:00 uur beantwoorden medewerkers uw vragen in de keet aan de Voorweg 135. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter