Wijkvertegenwoordiger Ap de Heus heeft weer iets ontdekt: er wordt op vrijdag geen grofvuil meer opgehaald. En niemand die het weet. Ap vertelt: “Er  is een oude bewoner verhuisd van de Appelgaarde in Voorburg. Nu ligt daar een enorme berg grofvuil. Ik werd erover gebeld door een bewoner en ben zelf even gaan kijken. Omdat de vroegere bewoner niet zelf kan bellen, heb ik Avalex  gebeld. Daar ik kreeg een man aan de telefoon. Ik heb hem verteld over dit grofvuil, , hij zei:  een moment ik ga kijken. Hij kwam terug aan de telefoon en zei dat hij geen papieren kon vinden en dat er ook niet te zien was wie er allemaal gebeld hebben. Hij kon me alleen melden dat er vrijdags voortaan geen grofvuil meer wordt opgehaald. Men zamelt dan alleen matrassen in.  Niemand die het weet en de wijk zit weer met de troep”. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter