Nieuws
Nieuwe service van DigiBlue: Webwinkel en hulp aan huis

Nilson en Ilona Uding van het IT bedrijf DigiBlue gaan de zaken groter aanpakken. Sinds kort heeft het duo een webwinkel voor allerhande artikelen als pc’s, laptops en telefoons. Daarbij is meer mogelijk dan gedacht: In de webwinkel kan men niet alleen artikelen bestellen, u kunt er ook voor kiezen om de gehele installatie te laten verzorgen. Geen artikelen nodig, maar wel hulp aan huis of bedrijf gezocht? Ook dan staat DigiBlue voor u klaar. Maak een afspraak per telefoon, 070 395 00 40, WhatsApp 070 395 00 40 of internet| Internet www.digiblue.nl. DigiBlue hanteert heldere tarieven: 45,00 euro voor het eerste half uur, daarna 15,00 per vervolg kwartier. Overigens is ook remote-assistentie mogelijk.

En voor wie het helemaal makkelijk wil maken is er een service abonnement. Al voor 9,95 per maand bent u verzekerd van snelle en deskundige hulp. DigiBlue is aangesloten bij ICT Waarborg. ICT Waarborg is dé belangenbehartiger voor de ICT-branche en biedt duidelijkheid en zekerheid. Uitgebreide informatie over alle mogelijkheden van DigiBlue is te vinden op de website www.digiblue.nl

Bezoekers van Vlietnieuws krijgen  5% korting op de gehele bestelling bij het gebruik van kortingscode: vlietnieuws (tot 31 Maart 2019). De webwinkel is direct te vinden op www.digiblue.nl/winkel

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter