De brandweer is zaterdag met het nodige materieel uitgerukt naar de Bosboom Toussaintstraat in Voorburg. Omwonenden roken aan de achterzijde van de winkels van de Koningin Julianalaan een flinke brandlucht. Brandweerlieden
konden niets vinden, maar de metingen waren duidelijk: er moest toch iets zijn. Dus werd met een hoogwerker op het het  dak gezocht maar daar was ook niets.  Daarop gingen de brandweerlieden 30 woningen van binnen controleren. Ook niets, evenals in de kelders onder de woningen en winkels. Dus er moest verder gezocht worden . Uiteindelijk is de oorzaak gevonden. De lucht kwam uit  een rooster, waar waarschijnlijk een sigarettenpeuk heeft liggen smeulen in de afvoerpijp van het riool. In totaal heeft het 2,5 uur geduurd om de brandhaard te traceren. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter