Ïn Park Duivenvoorde wordt zaterdag 30 maart een park rondleiding in lentesfeer verzorgd. Hiltje Haasjes van Duivenvoorde vertelt daarover: “Het is voorjaar! De vogels keren terug en de bloemen gaan weer bloeien. Tijd om lekker naar buiten te gaan. Ontdek de eerste signalen van de lente en zie wat er allemaal begint te groeien en bloeien op Landgoed Duivenvoorde in Voorschoten. U ontdekt het allemaal tijdens de parkwandeling met de boswachter Dick de Vlieger. Wilt u meer weten? Stel uw vragen gerust. Met een beetje mazzel kunt u reeën spotten of eekhoorns, of een ijsvogel, en in ieder geval de buizerd en allerlei zang- en bosvogels. Verzamelen op zaterdag 30 maart om 10.30 uur bij de opzichterswoning aan de Laan van Duivenvoorde. Aan de overkant daarvan is de fietsenstalling en de parkeerplaats. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur, en is ook geschikt voor kinderen. Tickets (€5,- p.p.) zijn vooraf te koop in de webshop van Duivenvoorde of ter plekke bij de boswachter”.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter