Twee dames zijn zondag te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Het zijn Barbara Swinkels en Marjolein Faber. Barbara bijt om 12.30 uur het spits af. ‘Wil je heel misschien’ is de debuutsingle voor de 35-jarige zangeres Barbara.  Deze zangeres die al vanaf jongs af aan helemaal gek is van muziek, wil in 2019 starten met een eigen zangcarrière. Nu is het de tijd, vindt Barbara. Vervolgens mag om 13.05 uur Marjolein Faber achter de microfoon. Ze laat haar nieuwe single  ‘Oh Mamma Mia’ laten horen. Al op een jonge leeftijd wist Marjolein al dat ze zangeres wilde worden. Sinds 2016 heeft Marjolein Faber dan ook besloten om meer te gaan doen met haar zangtalent. “Follow your dreams and never give up”, Dat is wat zij mee wil geven aan de mensen, want als je iets graag wilt in je leven, zal je ervoor moeten knokken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter