Heeft U een voortuin? En vindt U dat deze de mooiste is van de hele gemeente? Dan is dit Uw kans. Vereniging Groei en Bloei gaat ook dit jaar weer op zoek naar de mooiste voortuin van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Om in aanmerking te komen voor de titel ‘Mooiste tuin’ moet U zich vóór 8 april aanmelden. Iedere tuinliefhebber kan zich inschrijven (ook niet-leden). Een team van deskundigen van Groei en Bloei gaat driemaal op pad (voorjaar, zomer en najaar) om de tuin of balkon te beoordelen. De voortuin die gemiddeld over de 3 seizoenen het mooiste is, is de winnaar. De voortuin dient wel zichtbaar te zijn vanaf de openbare weg. Aangemelde tuinen komen automatisch in aanmerking voor mooie prijzen. Deelname is geheel gratis. Groei en Bloei stelt diverse prijzen beschikbaar, zoals een jaar lidmaatschap op Groei en Bloei, bloembollenpakketten en planten. Ook krijgt iedere winnaar een foto van zijn voortuin of balkon. Deelnemers worden uitgenodigd voor een feestelijke avond in het najaar waarop de winnaars bekend worden gemaakt. Aanmelden kan per mail via info@leidschendam.groei.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter