Nieuws
Gedragen kleding en schoenen dé trend van 2019

Mooi weer en meteen was het razend druk bij de eerste open lucht vlooienmarkt van dit jaar. In de tientallen kramen op het evenementen terrein aan de Prins Bernhardlaan werd lekker gehandeld. Trendwatchers hebben ter plekke kunnen vast stellen wat de trekkers van 2019 worden: (gedragen) kleding, maar vooral ook schoenen. Daarvan waren er wel honderd paar te koop. Overigens doen ook de brocante en oma’s spullen het nog altijd goed. Net als platen, boeken,  CD’s en DVD’s. Gemopperd werd er ook. Te weinig mensen wisten van de vlooienmarkt af. Waar waren de driehoeksborden, die vroeger altijd voor de aankondiging zorgden? Het was het enige wolkje boven een zonovergoten markt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter