Het wordt een tropisch Paasweekend, want stichting MMM organiseert dit jaar de eerste editie van het Open Tropen Paasweekend Foodtruck Festival in Silverdome Zoetermeer. De Silverdome staat op 20, 21 en 22 april helemaal in het teken van multicultureel genieten voor iedereen. Jong én oud, er is aan iedereen gedacht. Geniet samen met de hele familie op het buitenterrein van de Silverdome van 37 foodtrucks met lekkernijen vanuit de hele wereld. Surinaamse-, Colombiaanse-, Marokkaanse- en Turkse gerechten zijn een kleine greep uit het aanbod. Uiteraard zijn er ook drankjes, muziek van vele verschillende artiesten en entertainment. Het wordt een gezellig, kleurrijk evenement. Speciaal voor het Open Tropen Festival komen er nationale én internationale artiesten langs. De gezellige zanger Rudy Wagner, bekend van onder andere ‘Latcho Diewes’, komt optreden. Speciaal uit Santo Domingo komen de dames van Las Damas (voorheen Las Chicas Del Can) naar Zoetermeer. Ook de Britse DJ Apache Indian komt  en Lucky Singh en Anushree Joshi uit India brengen prachtige liedjes ten gehore. Voor kaarten kan men terecht op www.i-ticketz.com

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter