Het jonge basketbal team van Cobranova mocht de een na laatste uitwedstrijd voor dit seizoen tegen Harlemlakers in Amsterdam spelen.  De sfeer zat er goed in. Eenmaal aangekomen ging het team zich met volle moed en zin voorbereiden op de wedstrijd. Het eerste kwart start ietwat chaotisch. Ondanks dat Cobranova binnen de eerste minuut scoorde leek de tegenpartij tempo en  spel te bepalen. Hierdoor scoorden ook zij hun eerste punten. Het ging hard tegen hard de spanning steeg en zo ook het aantal fouten die beide teams maakten. De eindstand van de eerste kwart stond op 17-27 voor Cobranova.

In de tweede kwart ging het een stuk beter. Cobranova leek de controle over het spel terug te pakken wat te zien was in de stand van 25- 53. Cobranova liet in de derde kwart zien dat zij het spel domineerde en eindigden met 35- 80. Er waren voor beide partijen redelijk wat fouten genoteerd. Harlemlakers stond in de vierde en laatste kwart met vier spelers op het veld. Dit was voor Cobranova wat verwarrend, omdat en ze dit nooit eerder hadden meegemaakt. Uiteindelijk won Cobranova met 103 tegen 50.