Er wordt al jaren over gesproken: een grondige verbouwing van de Jumbo-supermarkt in winkelcentrum Julianabaan in Voorburg. Maar nu lijkt het er dan toch eindelijk van te gaan komen gezien de metershoge bouwhekken die vrijwel rondom de hele winkel zijn neergezet, zo’n drie meter uit de pui. Aan de achterzijde is zelfs al de eerst megacontainer geplaatst. Al eerder werd bekend dat Jumbo de ingang wil verplaatsen naar het Koningin Julianaplein en dat er op de hoek van de Koningin Julianalaan en de Marcellus Emantslaan een vestiging van Action in het winkelpand komt. In de gesloten winkel van Shirts en Shirts, Koningin Julianaplein 30, hebben de bouwlieden inmiddels al een schaftlokaal ingericht. Die gingen bij het plaatsen van de hekken overigens radicaal te werk: zelfs geparkeerde fietsen en scooters verdwenen er achter.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter